Accountgegevens aanpassen

In deze handleiding wordt uitgelegd hoe u uw accountgegevens kan aanpassen.
Uw accountgegevens zijn de inloggegevens op de HostYou website, alsook de taal waarin u wenst te werken.

Stap 1

Via de Inloggen pagina op de HostYou website komt u op uw Control Panel terecht met een lijst van alle domeinnamen die u bij HostYou heeft.

Control Panel

Om uw accountgegevens aan te passen, beweegt u de cursor over uw gebruikersnaam in de linkerbovenhoek en klikt u op Mijn account in het menu dat tevoorschijn komt.

Stap 2

Account

Hier, op het tabblad Weergeven, ziet u een klein overzicht van uw accountgegevens. Om bepaalde gegevens van uw account te beheren, gaat u naar het bijbehorende tabblad.

• Om uw e-mail of wachtwoord aan te passen, gaat u naar het tabblad E-mail/wachtwoord aanpassen (dit wordt hier verder besproken).
  • Om uw geplaatste bestellingen na te kijken, gaat u naar het tabblad Bestellingen.
  • Om uw facturatie gegevens aan te passen, gaat u naar het tabblad Facturatie gegevens (dit wordt hier verder besproken).
  • Om contactpersonen te beheren, gaat u naar het tabblad Contactpersonen (dit wordt hier verder besproken).
  • Om uw facturen te raadplegen, gaat u naar het tabblad Facturen.