Domein pointers instellen

In deze handleiding wordt uitgelegd hoe u een domein pointer kan instellen.
Met een domein pointer kan u extra domeinnamen koppelen aan een HostYou Web Hosting.

Stap 1

Via de Inloggen pagina op de HostYou website komt u op uw Control Panel terecht met een lijst van alle domeinnamen die u bij HostYou heeft.

Control Panel

Achter de domeinnaam waar u een domein pointer wil instellen klikt u op beheren om bij het Dashboard van dat domein te komen.

Bent u niet op deze pagina? Klik dan bovenaan het scherm, links van uw gebruikersnaam, op de knop Control Panel.

Stap 2

Dashboard

In het menu aan de linkerkant klikt u op Domein pointer om een domein pointer in te stellen.

Stap 3

Domein pointer

Hier kan u uw domein pointer instellen.

Om een domein pointer in te stellen vinkt u Ja, ik wil het naar deze web hosting laten verwijzen aan en kiest u één van de domeinnamen uit het dropdownmenu.
Om een domein pointer te verwijderen vinkt u Neen, ik wil het niet naar een andere web hosting laten verwijzen.  aan.

Klik op OPSLAAN wanneer u klaar bent.