Uw sleutelwoord op 3460 activeren

In deze handleiding wordt uitgelegd hoe u uw sleutelwoord op onze SMS-shortcode kan activeren.
Elke HostYou klant krijgt gratis voor elke .be domeinnaam die domeinnaam als keyword op onze shortcode 3460.

Stap 1

Via de Inloggen pagina op de HostYou website komt u op uw Control Panel terecht met een lijst van alle domeinnamen die u bij HostYou heeft.

Control Panel

Achter de domeinnaam waarvan u het sleutelwoord op onze sms-shortcode wil activeren klikt u op beheren om bij het Dashboard van dat domein te komen.

Bent u niet op deze pagina? Klik dan bovenaan het scherm, links van uw gebruikersnaam, op de knop Control Panel.

Stap 2

Dashboard

In het menu aan de linkerkant klikt u op SMS om uw sleutelwoord op onze SMS-shortcode te activeren.

Stap 3

SMS

Hier ziet u uw sleutelwoord en onze shortcode.
Klik op de knop ACTIVEER om een uw sleutelwoord te activeren.

Stap 4

Sleutelwoord activeren

U krijgt nu de algemene voorwaarden te zien.
Het is belangrijk dat u deze goed leest aangezien er wettelijke bepalingen zijn rond het gebruik van sms-acties.

Wanneer u onderaan de pagina bent, klikt u op JA, IK GA AKKOORD om uw sleutelwoord te activeren.
Wanneer het sleutelwoord geactiveerd is krijgt u hiervan een bevestiging.

Stap 5

SMS tabblad

Indien dit het eerste sleutelwoord is dat u geactiveerd heeft, heeft u nu een tabblad SMS bijgekregen.

U heeft nu dus twee manieren om uw SMS berichten te bereiken.

1. Het blad SMS in het menu aan de linkerkant: Hier ziet u enkel de SMS'en met het sleutelwoord van het huidige domein.
  2. Het tabblad SMS bovenaan: Hier ziet u de SMS'en van al uw geactiveerde sleutelwoorden.